Nog meer nieuwe plannen!

‘Omdat alle kinderen én hun papa’s en mama’s én hun opa’s en oma’s…aan allerlei activiteiten mogen meedoen moeten wij hun aan het einde van de rondleiding eigenlijk een diploma geven!’ stelt Leerpiet enthousiast voor. . ‘Én hun noonkes en tantes én vrundsjes én hun vrundinnekes!’ zegt Skatepiet zonder dat hij stopt met rondkijken. Hij is op zoek naar een goed skateplekje. Hoofdpiet en Hulppiet hebben andere zorgen. Er is werk aan de winkel!

‘Wij moeten een werkschema maken!’ zegt Leerpiet. ‘Op dat schema staan alle karweitjes zodat alle helpers kunnen weten, wanneer en waar ze werk hebben!’ ’ ‘Dat zien väöl W’s!’ grapt de Skatepiet. Hoofdpiet en Hulppiet kijken elkaar aan, deze keer met een knipoog en een glimlach. ‘Hij is echt goed!’ zegt Hulppiet. ‘Zou jij dat schema willen maken?’ vraagt Hoofdpiet aan Leerpiet. ‘Als dat af is kan je het naar Sinterklaas mailen! En vraag dan tegelijk wat hij van jouw ‘diploma’ vindt!’. Leerpiet kijkt Skatepiet breedlachend aan. ‘High five!’ roept hij en Skatepiet en Leerpiet springen een halve meter hoog en slaan hun handen tegen elkaar. Hoofdpiet en Hulppiet kijken elkaar weer aan…en slaan hun handen tegen elkaar. ‘High five!’


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

Sinterklaasfabriek Maastricht