HIer kunt u kaartjes bestellen voor dit prachtige festijn.

 

Kaartverkoop is begonnen. 

Dit is een unieke kans om te zien welke voorbereidingen Sinterklaas en zijn pieten allemaal treffen, zodat straks alle kinderen van Nederland op 5 december een gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren.  

 

Een rondleiding duurt anderhalf uur en brengt u langs alle afdelingen waar diverse hardwerkende Pieten u een inkijkje geven in het reilen en zeilen van de Maastrichtse vestiging van de Sinterklaas fabriek.

U bestelt kaartjes voor een een specifieke datum én tijdstip. 
Elke 10 minuten start een groep. Aan het einde van de rondleiding is er nog ruimte om na te genieten in de Café Amerigo met speelhoek voor de kleintjes.

Het is uitermate belangrijk dat u op tijd bent voor uw startmoment. De rondleidingen beginnen stipt op tijd!

Kinderen tot 1.5 jaar hebben gratis toegang.

Bezoeker heeft kennis genomen van de huisregels van de Sinterklaasfabriek, en stemt onvoorwaardelijk met deze regels in. Toegang tot het terrein c.q. de gebouwen van de Sinterklaasfabriek en deelname aan de rondleiding,  geschiedt in zijn geheel op eigen risico van bezoeker. De Stichting Kiwanis Sinterklaasfabriek dan wel het bestuur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade,  in welke vorm dan ook. Bezoeker verklaart de huisregels gelezen te hebben en deze integraal te accepteren.

Sinterklaasfabriek Maastricht